Teppanyaki

€ 14,00*

Inhoud: 1 Persoon
Productinformatie "Teppanyaki"
Assortiment van  verschillende soorten vlees: Rundshamburger, kipfilet, lamskotelet, gerijpte biefstuk, kalfsaute en huisgerookt spek. (Dit gerecht is beschikbaar vanaf 2 personen)

Ook lekker

Ook lekker

Huisgemaakte saus op basis van witte wijn en visbouillon. Deze saus is dus perfect voor bij het serveren van klaargemaakte vis, zoals zalm of kabeljauw. Deze saus is beschikbaar per 500ml.

€ 7,50*

Romige soep met stukken vis (Kabeljauw, zalm, scampi) (1liter is voldoende voor 4 borden)Serveertip: Werk af met zeekraal

€ 9,00*

Deze prachtige oester van het huis Geay komt uit de regio Charente-Maritime. De oester heeft een krokante en volle smaak met nootachtige toetsen. Deze oesters zitten verpakt per 12 stuks en hierbij krijgt u ook een gratis oestermes. 

€ 23,50*

Gegaarde appelen (4) in een compot van veenbessen heerlijk bij onze wild bereidingen of opgevulde kalkoen. Dit bijgerecht is verpakt per 4 appelen.

€ 4,80*

Runderen die opgegroeid zijn in Tjechië, waar ze grazen op uitgestrekte weilanden en bijgevoederd worden met mais en gerst. Door deze voeding en stressloze omgeving heeft het vlees een bijzondere en krachtige smaak. Het vlees is sterk dooraderd.Waarom gerijpt vlees? Hoe langer vlees rijpt, hoe meer smaak het krijgt. De rijping gebeurt in onze koude rijpingskamer waar de temperatuur en luchtvochtigheid ideaal is om het rijpingsproces te bevorderen. Tijdens deze rijping verliest het vlees vocht, waardoor het een intensere smaak krijgt en malser wordt.

€ 41,00*

Salade van koude kreeft, op een mooie manier gepresenteerd met groenten garnituur en een gekookt eitje. Geserveerd per persoon op een porseleinen bord. (Waarborg € 6.00) niet inbegrepen in de prijs.

€ 62,00*

Altijd een feest om op tafel te zetten, onze fruit de mer plateau. Deze zeevruchten schotel is verkrijgbaar vanaf 2 personen en bevat de lekkerste schaal en schelpdieren. Inhoud per persoon: Halve Canadese kreeft, langoustine, Noordzee krabklauw, kingkrabpoot, ongepelde Noordzee garnalen, Gamba, Argentijnse garnalen, gekookte wulken, baby coquilles in de schelp, Geay oester.Bij dit gerecht kan u een koude aardappelsalade of brood serveren. 

€ 69,00*