Hoofdgerechten vlees
Kempisch wit-blauw runds in bladerdeeg met duxelles van champignons, mosterd en Parmaham. (Lekker met onze fine champagnesaus)(Dit gerecht is te bestellen per 4 personen)
€ 26,00*
Langzaam gegaarde fazentenborst met gevogelte saus op basis van cognac en truffel.(Dit gerecht is beschikbaar vanaf 2 personen)
€ 21,00*
Langzaam gegaarde hertenkalffilet met wildsaus op basis van krieken. (300gr p.p.)Dit gerecht is beschikbaar vanaf 2 personen.
€ 35,00*
Kalkoenfilet opgevuld met kippengehakt en stroganoffsaus. Dit gerecht is beschikbaar vanaf 2 personen.
€ 20,50*
Stoofpotje van varkenswangen klaargemaakt met St. Bernardus Abt 12 met garnituren van gerookt spek en gebakken zilveruitjes.
€ 21,00*
Langzaam gegaard varkenshaasje met huisbereide champignonsaus en groenten garnituren.Dit gerecht is beschikbaar vanaf 2 personen
€ 16,00*
Stoverij van wild hert afgewerkt met gebakken zilveruitjes, boschampignons en winterpeen.
€ 21,00*