VERS VLEES

Ambachtelijk, lokaal en met passie voor de stiel.








Jarenlange ervaring in het slagersvak, overgedragen van generatie op generatie.


Al vanaf 1971 is het malen van gehakt, rollen van frikadellen en soepballetjes, kappen van koteletten, steken van satés, draaien van worsten, ... dagelijkse kost bij ons.

Uit respect voor het product en passie voor onze stiel houden we zo veel mogelijk stappen in eigen handen en dat proef je. 

Zo bereiden we onze smeersalades, bereide maaltijden, verse vleeswaren en het grootste deel van onze charcuterie in eigen atelier. Bovendien roken we onze hammen, paardenfilet, rundsfilet en andere rookwaren zelf in onze rookkast. 

Daarnaast kunnen we in onze rijpkamer verschillende Belgische en uitheemse runderrassen verder laten rusten tot ze de perfecte rijping en smaak hebben.   



Lokaal

Wij werken uitsluitend met runds- en varkensvlees van Kempische bodem dat speciaal voor ons wordt uitgekozen. 

Dry aged

In onze rijpkamer hebben we meer dan 10 verschillende Belgische en uitheemse rassen dry aged entrecôtes.


Ambacht

Wij vinden het belangrijk om zo veel mogelijk stappen van het verwerkingsproces binnen eigen atelier te houden.