VLEES, VIS & VERS

Vlees, vis en vers... onder hetzelfde dak.

Drie winkels met verse ingrediënten onder hetzelfde dak, de ideale formule om culinaire gerechten van A tot Z in elkaar te boxen.  

Duik je zelf de keuken in? Dan kan je bij ons terecht voor een fijne selectie van verse en kwaliteitsvolle ingrediënten. Zowel voor vlees en vis als voor fruit, groenten, salades, wijnen, champagnes, ... zijn wij graag jouw partner in crime in de keuken.

Kom een kijkje nemen in één van onze winkels en laat je verrassen door ons uitgebreid assortiment!

Maar ook als je het koken liever aan ons overlaat hebben wij een uitgebreid assortiment aan afgewerkte gerechten die je meestal onmiddellijk kan serveren. 

Wij inspireren jou graag met onze feestfolder!

Feestfolder

Vleeswinkel

Puur, kwalitatief & lokaal vlees én passie voor ambacht ... dat is waar onze vleeswinkel voor staat.

Met onze jarenlange kennis in het slagersvak, overgedragen van generatie op generatie, vinden wij het belangrijk dat de meeste bereidingen in eigen atelier gebeuren. 
Enkel zo kunnen we dagelijks bewijzen waar wij voor staan.

Viswinkel

Dagelijks verse visaanvoer van uitstekende kwaliteit met een voorkeur voor vis uit onze Noordzee en een wisselend aanbod naargelang de seizoenen. 

Naast verse vis hebben we een ruim aanbod aan zelfgerookte waren, huisbereide salades, dagverse maaltijden, gebakken vis/kibbeling/scampi's, ... dit alles bereid in eigen keuken en met respect voor het product. 

Verswinkel

Snelle take away lunchsalades, wraps, pastasalades, gezonde bowls, bereide gerechten, soepen, smoothies, ontbijtjes, fruit & groenten, en nog zo veel meer.  

In onze verswinkel bieden we een antwoord op de nood naar gemakkelijke en snelle, maar toch ook gezonde maaltijden.