Simmental Oostenrijk - 6 weken gerijpt

€ 58,00*

Inhoud: 1 Kilogram
Productinformatie "Simmental Oostenrijk - 6 weken gerijpt"
Deze runderen zijn afkomstig uit de Alpen met zijn vele grassoorten en Alpenkruiden. Dit resulteert uiteraard ook in de uitzonderlijke smaak. Simmental vlees heeft een fijne structuur, een mooie vetmarmering en een zachte, karaktervolle smaak.

Waarom gerijpt vlees?
Hoe langer vlees rijpt, hoe meer smaak het krijgt. De rijping gebeurt in onze koude rijpingskamer waar de temperatuur en luchtvochtigheid ideaal is om het rijpingsproces te bevorderen. Tijdens deze rijping verliest het vlees vocht, waardoor het een intensere smaak krijgt en malser wordt.

- Leg de entrecote op een ingevette bakplaat in de oven gedurende 50 minuten op 50°C.
- Bak daarna kort en hevig in een braadpan of grill, laat enkele minuutjes rusten.