Welkom in onze vleeswinkel
Ambachtelijk, lokaal, en met passie voor de stiel. Daar staat Sysmans voor sinds 1971. Elke dag opnieuw malen wij gehakt, rollen we frikadellen, draaien we worsten en steken we satés. Wat je zelf doet, doe je namelijk beter. En dat proef je! Kom het gerust zelf proeven. Tot zo!
Contactgegevens
Pas 1072440 Geel
Openingsuren vleeswinkel
Maandag | 08:30 - 17:30 |
Dinsdag | 08:30 - 17:30 |
Woensdag | 08:30 - 17:30 |
Donderdag | gesloten |
Vrijdag | 08:30 - 17:30 |
Zaterdag | 08:00 - 17:00 |
Zondag | 08:00 - 12:30 |
Ontdek onze vleespromo’s
Vaste promo
Gehaktdag
Elke woensdag = 500 gram gehakt kopen, 250 gram gratis!
Bestel onze populaire producten online
Onze specialiteit : Dry-aged
Ontdek onze nieuwste vleesgerechten
Al generaties lang liefde voor het slagersvak
Van vader op zoon, telkens opnieuw. Al sinds 1971 zorgen we voor jouw dagelijks vleesbrood. We bereiden alles zelf: smeersalades, bereide maaltijden, verse vleeswaren, en het merendeel van onze charcuterie. We roken onze hammen, paardenfilet, rundsfilet… ook allemaal zelf in onze rookkast.
Lokale producten
We werken uitsluitend met runds- en varkensvlees uit de Kempen. Dit wordt special voor Sysmans uitgekozen. Enkel het beste is goed genoeg.
Ambacht
We vinden het belangrijk om zo veel mogelijk stappen van het verwerkingsproces in eigen atelier te houden. Versnijden, bereiden, roken…
Dry aged
In onze rijpkamer hebben we meer dan 10 verschillende soorten dry aged. Ze rusten tot ze de perfecte rijping en smaak hebben.