Vleeswinkel

Welkom in onze vleeswinkel

Ambachtelijk, lokaal, en met passie voor de stiel. Daar staat Sysmans voor sinds 1971. Elke dag opnieuw malen wij gehakt, rollen we frikadellen, draaien we worsten en steken we satés. Wat je zelf doet, doe je namelijk beter. En dat proef je! Kom het gerust zelf proeven. Tot zo! 

Contactgegevens

Pas 107
2440 Geel

Openingsuren vleeswinkel

Maandag 08:30 - 17:30
Dinsdag 08:30 - 17:30
Woensdag 08:30 - 17:30
Donderdag gesloten
Vrijdag 08:30 - 17:30
Zaterdag 08:00 - 17:00
Zondag 08:00 - 12:30

Ontdek onze vleespromo’s

Vaste promo

vleeswinkel-1728559019.jpg

Gehaktdag

Elke woensdag = 500 gram gehakt kopen, 250 gram gratis!

Blijf op de hoogte van onze promoties en feestfolders

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste: 

  • De aankomende promoties
  • De beste recepten 
  • Onze nieuwste feestfolders
  • En nog meer inspiratie
Galerij 1
Galerij 2
Galerij 3
Galerij 4
Galerij 5
Galerij 6
Sysmans opent met verswinkel 3e zaak in Geel

Al generaties lang liefde voor het slagersvak

Van vader op zoon, telkens opnieuw. Al sinds 1971 zorgen we voor jouw dagelijks vleesbrood. We bereiden alles zelf: smeersalades, bereide maaltijden, verse vleeswaren, en het merendeel van onze charcuterie. We roken onze hammen, paardenfilet, rundsfilet… ook allemaal zelf in onze rookkast. 

Lokale producten

We werken uitsluitend met runds- en varkensvlees uit de Kempen. Dit wordt special voor Sysmans uitgekozen. Enkel het beste is goed genoeg. 

Ambacht

We vinden het belangrijk om zo veel mogelijk stappen van het verwerkingsproces in eigen atelier te houden. Versnijden, bereiden, roken…

Dry aged

In onze rijpkamer hebben we meer dan 10 verschillende soorten dry aged. Ze rusten tot ze de perfecte rijping en smaak hebben.