Vacature: kok vis- en verswinkel

Functieomschrijving

"Werken als kok bij Sysmans? Dat is heel de dag door krabsla en préparé maken?" Is wat velen onder jullie waarschijnlijk denken. Well, you couldn't be more wrong! 

We beginnen opnieuw: werken als kok bij Sysmans is juist enorm gevarieerd! Samen met ons gemotiveerd keukenteam zorg je er elke dag voor dat de verstogen van onze winkels (bereide maaltijden, schepgerechten, salades, soepen, snacks ...)  rijkelijk gevuld zijn én blijven. Geen enkele dag ziet er hetzelfde uit, we promise ;-). 

Daarnaast hebben we ook een uitgebreide cateringservice waarvoor jouw hulp enorm welkom zal zijn. Zo denk je mee na over de gerechten (met de haalbaarheid in het achterhoofd) en bereid je ze samen met onze chef-kok en het ganse keukenteam voor.

Bovendien werk je, in tegenstelling tot andere keukens, overdag en ben je 's avonds vrij. 

Profiel

  • Je hebt passie voor (gezonde) voeding.
  • Je werkt georganiseerd, ordelijk en hygiënisch. 
  • Je hebt ervaring als keukenmedewerker. Een koksopleiding is een grote plus. 
  • Je hebt een goede teamgeest en past daarom perfect in ons jong en dynamisch keukenteam.
  • Je bent leergierig en stressbestendig.


Aanbod

  • Je komt terecht in een jong team waar plezier maken en 'gas geven' hand in hand gaan. 
  • Je werkt daguren.
  • Je werkt in een 5-dagen stelsel voor 38 uur. 
  • Je ontvangt een marktconform loon.